Krav Maga - obrana od većeg i jačeg napadača

Obrana od većeg
i jačeg napadača

obrana od većeg i jačeg napadača
Krav Maga - obrana od više napadača

Obrana od više
napadača

obrana od više napadača
Krav Maga - obrana od napadača s oružjem

Obrana od napada
oružjem

obrana od napada s oružjem
Krav Maga - tjelesna i mentalna priprema

Tjelesna i mentalna
priprema

tjelesna i mentalna priprema
BESPLATNI PROBNI TRENING

Krav Maga Vam zvuči zanimljivo? Možda ste vidjeli ili čuli nešto o Krav Magi, ali se bojite kako je vještina pregruba i možda nije za Vas?

Posjetite nas i tijekom besplatnog probnog treninga uvjerite se u sigurnost i učinkovitost naše edukacije i Krav Maga sustava samoobrane.

Koncept početnih, ali i naprednih grupa usmjeren je ka najvišem stupnju sigurnosti polaznika i zaštite od ozljeda.

Slobodno povedite prijatelje, partnera/icu ili člana obitelji – ma povedite ih sve!

Krav Maga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja.

Praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada.

Krav Maga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja.

Krav Maga je nastala u Izraelu, pod pritiskom realnih životnih zahtjeva i uvjeta.

Metodu je razvio Imi Lichtenfeld, a nastavio razvijati i modificirati Eyal Yanilov. Krav Magu upotrebljavaju vojne snage, policijski odredi i tajne službe (CIA i FBI) iz cijeloga svijeta.

Od 2010. godine, zbog širenja sustava, a da bi se istovremeno održala kvaliteta treninga, Eyal Yanilov osniva organizaciju – Krav Maga Global. KMG je danas prepoznata kao najprofesionalnija i međunarodno aktivna Krav Maga organizacija u svijetu.

Krav Maga je horizontalan sustav, s jedinstvenim i logičnim pristupom. Laka je za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instiktivno, te se praktično može upotrijebiti u stresnim uvjetima. Neke od važnijih komponenata Krav Mage jesu jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.

Krav Maga obrađuje sljedeće teme:

 • predostrožnost, prevencija, izbjegavanje i odstupanje
 • bacanja i padove u svim mogućim uvjetima, pravcima i uglovima
 • napade i kontranapade, izvedene na sve moguće ciljeve, distance, domete, uglove i pravce, te izvedene iz svih mogućih položaja
 • uporabu svih mogućih uobičajenih predmeta i objekata u obrambene svrhe
 • obrane od nenaoružanih napada: udaraca rukama, nogama i ostalim dijelovima tijela
 • oslobađanja od svih vrsta zahvata i držanja
 • obrane od svih mogućih prijetnji i napada nožem, oštrim predmetima, palicama, tupim predmetima i obranu od svih vrsta vatrenog oružja
 • obrane od jednog ili više napadača, u svim pozicijama i tjelesnim položajima, uključujući zatvoren ili otvoren prostor; u hodniku, na stepeništu, u automobilu
 • obrane na svim vrstama zemljišta, u vodi, kada su nam pokreti ograničeni, u stojećem i sjedećem položaju, u pokretu, ležeći na leđima, boku ili potrbuške
 • fizička i mentalna kontrola i razoružavanje

 

Krav Maga priprema polaznika obuke da funkcionira u svim uvjetima i scenarijima, u svakom borbenom okruženju, ovisno od njihovih potreba, riziku s kojim se susreću i opisu radnog mjesta.

Sadrži specijalni pristup, taktiku, tehniku, teme, drilove i metode za različite sektore: civile, pripadnike policijskih snaga, zatvorsko osoblje i stražare, vojsku, osoblje osiguranja, osoblje za blisku zaštitu, obavještajne agente, antiterorističke jedinice, specijalne jedinice itd. Ona omogućava i donosi tehnički, taktički, fizički i mentalni napredak i poboljšanje.

 

Sustav se sastoji od tri zasebne, ali integrirane, komponente:

 • Self-defense techniques – jezgra svih programa unutar sustava, polaznike se uči kako se obraniti od svih vrsta napada
 • Hand to hand combat – napredni nivo učenja, koji podrazumijeva dobro poznavanje tehnika, a bazira se na mogućnostima prilagodbe u borbi, korištenju različitih taktika i dosezanju mentalnog stanja borca
 • 3rd party protection – zaštita druge osobe, konkretno svojih bližnjih ili drugih u opasnosti, obuhvaća gore navedene komponente uz naglasak na zaštiti drugih, kao i na vlastitoj sigurnosti.

 

Kome su namijenjeni Krav Maga treninzi?

Krav Maga učinkovit je sustav samoobrane koji je namijenjen svakomu, nevezano uz dob ili spol, a zasnovan je na prirodnome ljudskom pokretu. Savršeno se uklapa u užurbani stil svakodnevice jer polaznika u kratkome roku može dovesti do određenog cilja. Treninzi Krav Maga su za sve koji žele biti (više) u formi, ojačati svoje samopouzdanje i naučiti tehnike samoobrane. Predviđeni su za osobe koji imaju slične ideje i ciljeve: naučiti obraniti sebe i/ili svoje bližnje i usput se zabaviti.

Instruktori Krav Maga u profesionalnoj i sigurnoj atmosferi uče svoje polaznike tehnikama i taktikama samoobrane. Glavni je cilj da treninzi Krav Maga pomognu svojim polaznicima da postignu željene ciljeve, bilo da je to snaći se u stresnim i problematičnim situacijama, smršavjeti ili ojačati. Metodika poučavanja i raznovrsni treninzi omogućuju svim polaznicima da dođu i ostvare benefite za sebe, nevezano uz dob, spol, kondicijsku spremu i prethodno znanje o borilačkim vještinama. Grupe su: mješovite, zasebne grupe za žene i grupe za djecu i tinejdžere.

Uz te se grupe omogućuju specijalizirani tečajevi i obuke za tjelohranitelje, policiju i vojsku.

Dođite na probni trening - besplatan je!

 

Za svoje članove organiziramo trening-seminare

Polaznici koji su iskusniji u tehnikama Krav Maga imaju prilike i za dodatne trening-seminare koji su organizirani tijekom čitave godine. Budući da su se polaznici već naučili snalaženju u situacijama u kontroliranim uvjetima (dvorani), omogućuje im se primjena tog znanja i u realnim uvjetima. Takvi su trening-seminari raznih tematika i provode se npr. u noćnim klubovima, javnom prijevozu, streljani, skučenim prostorima (CQB), vozilima (automobili), bazenima i sl. Vikendima se organiziraju planinarenja, a u ljetnim danima razni kampovi. Za prisustvovanje u takvim trening-seminarima potrebno je biti redovan član Krav Maga kluba i imati određeno predznanje / položen viši stupanj.

Naš tim

Damir Topić

glavni trener

Marko Anić-Hrvoj

koordinator

Kontakti

Krav Maga centar Kvatrić

Šubićevoj 12, Zagreb
(dvorište - lijevo)

Telefon: 092/ 3346-248
Telefon: 091/ 1103-702

  

Krav Maga Global